Friday, June 15, 2012

~~My Dais~~

As salam Lovelies ^^

Salam Jumaat yang penuh barakah semua..Sihat semua?? Bagaimana persiapan B2B semua..Saya nak review tentang pelamin saya..Tak gempak pon, tapi just nice di mata saya dan keluarga serta incik suami sudah semestinya ^_^ Vendor pelamin ni baru jugak dalam industri ini..Tetapi, hasil dia sangat uuurrmmphhhh power..Sangat sennag untuk deal dan harga masih dalam budget saya lagi..

Vendor ini dipunyai oleh Ros atau saya selalu panggil dia Ejeck(Klik sini)..Dia sangat sennag untuk terima pendapat pelanggan dan juga gabungan idea bersama..Saya banyak berurusan melalui FB, mail dan SMS je..Ini kerna jarak yang jauh menjadi kekangan..Sempat bertemu vendor ni 2 kali je, itu pon semasa mahu deal pelamin mana yang saya suka dan bincang tema saya..Dan kali kedua adalah semasa seminggu sebelum majlis..Tengok hasil dan juga buat penambahan dan penolakan yang perlu *wahhh ayat* Saya hire ejeck untuk membuat pelamin, scallop sikit kat bilik tidur dan juga meja makan beradap..

Inilah hasil beliau denga tema Turqouise gelap+Putih..Maaf gambar bilik tidur dan meja beradap tak sempat nak snap *OP belum bagi, alasan*..Sangat2 ringkas (",)

~~keseluruhan pelamin tanpa pencahayaan lampu~~ *Pengantin terkedek2 buka suis, lupa nak gtau kat sesiapa*

~~Dengan pencahayaan lampu~~ *Abaikan perantin super gedix di situ*

P/S: Sesiapa B2B dari Terengganu bolelah contact Ejeck untuk quote harga..Harga memang mampu milik ^^

2 comments: